Bring it On Synne!


lo_1920001_1150x400

Det nærmer seg jul, men teltsesongen er på ingen måte over av den grunn. Jeg skulle gjerne spent på meg skiene og lagt innover med pulk på slep, men det får duge med fjellstøvler og godt humør. Synne er på vei med sitt ekstremvær, og Laban og jeg er klar for å ta henne vel imot.  

…….rett og slett lite som slår en telttur med litt “kraftig” vær i anmarsj! 

Det blir tidlig mørkt, men vi rekker å komme oss inn i de “dype skoger” før solen trekker ned over åsen i vest, og lyset slukner og går over i bålets timer. Det blir kaffekos rundt blafrende flammer, og vi er glad for helgens avspasering fra hverdagslivets høye tempo. Stjernene blinker over oss mens Synne så smått våkner til liv sør i landet.  

Det blir tidlig kveld og vi trekker inn i teltet mens vinden setter sitt preg på landskapet. Fantastisk å ligge på bakken med en tynn nylonduk som blafrer i takt med Guds frie natur, og regndråper som dysser i søvn.  

God natt!

lo_1920006_1150x400

Den som sover synder ikke…..

3 Comments:

 1. Flott blogg. Fant deg via YouTube kanalen din. Vi er aktive der, og det hadde vært gøy om du også la ut flere filmer.
  Tove husker Synne godt, hun var i Bamble skauene da!
  Ellers så ferdes vi mye i Austheiane. Lite folk, flott natur og fin fisk!
  Gleder oss til å følge bloggen din.
  Villmarkshilsner fra Tove og Kaja

 2. Affiliate marketing is one of the most effective and powerful ways to earn money online. This type of program gives everyone the opportunity to make a profit through the Internet. Since these affiliate marketing programs are easy to join, implement and pay for the Commission on a regular basis, more people are now willing to be part of this type business.
  cole haan online sale http://www.colehaanoutlet.store

 3. Eu não posso resistir comentando. Muito bem escrito!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *