Snø på Lifjell

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/9/8/uteligger.com/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/9/8/uteligger.com/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831

Det har vært en snøfattig vinter her i Sør. Til glede for mange og frustrasjon for noen. Jeg skulle gjerne hatt muligheten til å bruke skia oftere, så denne helgen tok jeg turen opp til Lifjell for å få en liten smaksprøve. Og det gjorde virkelig godt!

Drømmeutsikt fra teltåpningen

Drømmeutsikt fra teltåpningen

Firbent venn som ikke er vond å be på tur

Firbent venn som ikke er vond å be på tur

Magisk!

Magisk!

Frokostbål og en kopp kaffe er ikke dumt

Frokostbål og en kopp kaffe er ikke dumt

Nydelig på toppen og tykt skylag over dalene

Nydelig på toppen og tykt skylag over dalene

På vei hjem er det ikke mye sol som lipper gjennom skylaget nede i dalen

På vei hjem er det ikke mye sol som lipper gjennom skylaget nede i dalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *