Om meg


IMGP4628e-loJeg heter Bjørn-Ivar Sigbjørnsen og bor i Arendal på det blide Sørland. Som friluftsentusiast er jeg levende opptatt av at mennesker skal benytte seg av naturens mangfold, både som en vitamininnsprøytning for kropp og sjel, men også som en glimrende læringsarena. Jeg tilbyr opplevelser i naturen både for unge og voksne og er frilans artikkelforfatter og fotograf for forskjellige media.

Med et skreddersydd opplegg for barn og unge, der det er tilrettelagt for en kombinasjon av opplevelser og undervisning, tilbyr jeg spennende utflukter for mindre eller større grupper. Hovedmålet er å la deltagerne få en positiv opplevelse av naturen samtidig som det gis opplæring innenfor forskjellige temaer.

På fritiden er jeg nok over snittet interessert i friluftsliv av typen der det er snakk om turer i skog og mark med sovepose og telt i ryggsekken. Og jeg skulle gjerne hatt mer tid til å dyrke hobbyen. Men nå er det nå en gang sånn at man lever i en hektisk tidsalder der jobben krever mer og mer.

Jobbsituasjonen min tillater at jeg til en viss grad kan styre arbeidsdagen, ved å ta tidligvakter den ene dagen og sein den neste. På den måten har jeg muligheten til å slutte av tidlig midtukes, reise på en kort overnattingstur, og være hjemme til jobb etter lunsj neste dag. Det er langt i fra en mulighet jeg benytter meg av ofte, men når jeg setter av tid på denne måten, får jeg gjerne stort utbytte av turen. For de som sitter hjemme og ikke er så overbegeistret over å reise på telttur sammen med meg, og da kanskje spesielt midtvinters, er det også en fordel siden jeg er mer hjemme i helgene.

Jeg håper at mitt lille bloggprosjekt kan være med å inspirere deg til å ta turen oftere ut i skog og mark. Om enn ikke på overnattingsturer, så bare det å komme ut og strekke på bena og trekke inn ren og frisk luft og kjenne at hjertepumpa slår litt ekstra.

God tur!

Du kan komme i kontakt med meg ved å skrive til meg nedenfor eller ringe meg på 9824 8939.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *